Cursuri

Vindecarea Emoțiilor

Emoțiile de vibrație joasă precum: frica, apatia, rușinea, vinovăția afectează relația de cuplu, relația cu noi înșine, relațiile cu exteriorul, relația cu finanțele – prosperitatea și abundența financiară.


Încep prin a împărtăși cu voi faptul că am trăit și eu experiențe la limită ce s-au manifestat prin stări și emoții precum: tristețe, rușine, apatie, teamă, furie, vinovăție și durere. Fiecare emoție am simțit-o la superlativ, iar tot ce puteam să fac era să fug de mine, să mă ascund de aceste emoții care mă copleșeau. Am adunat strat peste strat de emoții negate până am ajuns în punctul de a sta față în față cu ele, de a recunoaște unde mă aflu și de a acționa pentru a părăsi zona nefericirii și a neîmplinirii și pentru a îmbrățișa vindecarea.

Astăzi împărtășesc cu voi cursul Vindecarea Emoțiilor, în urma căruia ne vom putea reconecta cu puterea noastră și ne vom și ne vom putea vindeca spațiul interior, relațiile și ne vom putea deschide către un nou mod de viață.

Vindecarea este un proces de durată, ce necesită timp și răbdare, dar mai ales, implicare și dorință de evoluție.
Pe măsură ce ne angajăm în acest proces de vindecare, vom elimina încet ceaţa deasă a proiecţiei care ne ţine blocaţi şi ne putem vedea mai clar, ne putem aprecia şi iubi pe noi înşine. Putem să paşim cu încredere în propriile noastre vieţi, cu energie şi vitalitate pentru a creea ceea ce ne dorim, fără ruşine sau vină, ci cu pasiune, putere, bucurie, încredere şi iubire.

În cadrul cursului vom lucra nivelurile de conștiință, percepțiile noastre asupra emoțiilor prezente în spațiul interior și care se reflectă în planul fizic prin diferite comportamente:
– Apatia
– Rușinea
– Durerea
– Frica
– Furia
– Vinovăția
– Mândria
Câteva din beneficiile acestui curs:
– Vindecarea traumelor emoționale
– Eliberarea energiei emoționale
– Vindecarea spațiului emoțional
– Îmbunătățirea relației cu noi înșine și cu ceilalți – îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți – șefi, partener, soț, părinți etc
– îmbunătățirea relațiilor cu banii
– accesarea unor noi niveluri profesionale – carieră, job, recunoaștere
– împuternicire personală
– stare de bine permanentă
– sincronicități – totul se întâmplă fără efort.

Organizator/Facilitator: Cristiana Stoian
Pe durata întregului proces, vei benficia de susținerea facilitatorului.

Cursul se poate desfăsura astfel:
– pe platforma zoom – conține 7 ședințe – câte una pe săptămână, iar programul se stabilește de comun acord, în funcție de orarul fiecărui participant.
Durată curs: 1 lună și 2 săptămâni.
– pe whatsapp – timp de 21 de zile – în care se vor furniza toate materialele necesare și nu este condiționat de un anumit orar.
Alege ce ți se potrivește din cele două opțiuni de mai sus.

Investiție pentru cursul zoom – 777 lei.
Investiție pentru cursul whatsapp – 333 lei.

Bonus curs – la sfârșitul cursului (valabil pentru ambele variante zoom sau whatsapp), fiecare participant va primi o sesiune gratuită de terapie Tameana.

Înscrierile se pot face prin la adresa de e-mail: contact@weareone.ro sau whats app: 0770700698
Hai să ne cunoaștem!